Vereniging

Turnlust Huizen is een bloeiende Gymnastiek- en Turnvereniging met ruim 650 leden en bestaat al ruim 70 jaar. Wij bieden een groot aantal mogelijkheden om lekker te bewegen voor een breed publiek. Sportief bezig zijn voor jong en oud, op alle niveaus en in diverse disciplines.
Onze lessen worden aangeboden in onze mooie turnhal De Baat als ook op de locatie Ellertsveld

Accommodatie

Onze sport- en turnhal De Baat staat aan de IJsselmeerstraat 3b in Huizen. Naast Turnlust maken ook andere verenigingen gebruik van ruimtes in de accommodatie. Onze hal bereikt u via de centrale hal: u komt in onze gezellige kantine. Hier kunt u voor, na of tijdens de les van dochter of zoon een kopje koffie of thee drinken. Natuurlijk kunt u vanuit onze kantine ook de verrichtingen in de zaal bekijken.

Speciaal voor de turnsters en turners hebben wij een deel van de zaal gereserveerd voor een vaste opstelling van de turntoestellen. Hierdoor gaat er geen tijd van de les verloren aan het opzetten en afbreken van deze toestellen. In het naastgelegen deel van de zaal hebben we de beschikking over een officiële vrije oefeningsvloer. Hier kan uitstekend getraind worden op sprongcombinaties. Tevens is dit een heerlijk warme en zachte ondergrond voor een uurtje aerobics of andere bewegingsvormen.

Tenslotte is er dan nog een deel van de zaal, dat wordt gebruikt voor alle andere Turnlust sport en spelactiviteiten. Hierbij kan gedacht worden aan conditietraining of lekker bewegen met een potje zaalvoetbal of volleybal.

Gymzaal verhuur

Onze zaal is te huur voor derden. Omdat de zaal zeven meter hoog is, is de zaal ook geschikt voor zaalvoetbal, korfbal, volleybal en badminton. Doordat de zalen van elkaar te scheiden zijn d.m.v. schuifwanden is het mogelijk om één of twee zalen te huren, maar ook de gehele hal huren behoort tot de mogelijkheden.

Voor de verhuur zijn vaste prijzen vastgesteld, maar voor regelmatig gebruik of meerjaren contracten kunnen klantspecifieke offertes worden aangeboden. Hiervoor kunt u contact opnemen met gebouwenbeheer.

Bestuur

Voorzitter

Secretaris

Andrea.png

Technisch manager

Andrea Dommelholt

andrea@turnlust-huizen.nl

Penningmeester

penningmeester@turnlust-huizen.nl

Algemeen lid

Ondersteunde functies

Wedstrijdsecretariaat

Andrea Dommelholt

wedstrijdsecretariaatturnlust@gmail.com

Webmaster

Vacature

Ledenadministratie

Olga Jansen

Hanny Beuze

ledenadministratie@turnlust-huizen.nl

Sponsoring

Clubkleding

Andrea Dommelholt

andrea@turnlust-huizen.nl

Stagebegeleider

Vacature

Activiteitencommissie

Vacature

Gebouwbeheer

Vacature

Vrijwillgerscoördinator

Vacature

Social media

Vacature

Sponsors

Gooisch Stofzuigercentrum
Beschrijf uw afbeelding.
Van den Tol Opticiens
Beschrijf uw afbeelding.
De Lange Business & Casuals
Beschrijf uw afbeelding.
De Groot Verzekeringen
Beschrijf uw afbeelding.
Bovenmaat Fitness
Beschrijf uw afbeelding.
Rioolreiniging Teeuwissen
Beschrijf uw afbeelding.
Bakkerij Kruijmer
Beschrijf uw afbeelding.
Marek Reklame B.V.
Beschrijf uw afbeelding.
Maatwerkkast
Beschrijf uw afbeelding.
De Slaapmaker
Meer weergeven