Turnen jongens en meisjes

Vanaf 2 jaar kunnen kinderen bij ons komen gymmen/turnen. Onder leiding van enthousiaste train(st)ers leren de kinderen de beginselen van gymnastiek en maken ze kennis met allerlei vormen van bewegen.

De recreatielessen van Turnlust worden op twee locaties in Huizen aangeboden:

Ellertsveld (gymzaal van de Wijngaard)

Ben jij tussen de 2 en 12 jaar en wil je 1 keer per week gezellig een uurtje gymmen/turnen, kom dan naar de locatie Ellertsveld. Wil je spelenderwijs kennis maken met de verschillende toestellen en lekker bewegen, dan zijn dit de lessen die je zoekt! Kijk voor de actuele lestijden op het rooster.

Interesse? Kom gerust eens kijken of neem voor meer informatie contact op met enthousiaste jeugdtrainster Tara Crucq

De Baat

Ook in de Baat kan je natuurlijk terecht. Ben je tussen de 5  en 16 jaar, dan kan je in de Baat gezellig komen gymmen/turnen. Ook hier maak je kennis met de verschillende toestellen en leer je allerlei turnvaardigheden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om mee te doen aan wedstrijden. Heb je zin om te komen turnen, kijk dan op het rooster voor de actuele lestijden.

Interesse? Kom gerust eens kijken of neem voor meer informatie contact op met een van onze enthousiaste jeugdtrain(st)ers Pascal Kempers en Mira Scheffer.

Gymnastiekvereniging Turnlust Huizen - Bewegen voor iedereen!